Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Van Koningsbrugge in 2014 op 538

Medianieuws

[Update] Jeroen van Koningsbrugge krijgt vanaf 2014 op zondagavond een radioprogramma op het landelijke radiostation Radio 538. De zanger en acteur gaat het programma 'Jurk Radio' presenteren, zo meldde hij in het tv-programma RTL Late Night op RTL 4.

Van Koningsbrugge in 2014 op 538 De nieuwe directeur van 538, Jacqueline Smit, wilde niet bevestigen dat het radioprogramma op zondagavond komt, maar Edwin Evers vond het een fantastische tijdstip.

In 'Jurk Radio' zullen voornamelijk sketches en interviews te horen zijn van Jeroen van Koningsbrugge en zijn collega Dennis van de Ven. Volgens Van Koningsbrugge zal er weinig muziek te horen zijn.

'Oud Wordt Nieuw'
Edwin Evers, al ruim 13 jaar te horen op 538, vertelt samen met Ruud de Wild in het tv-programma RTL Late Night op RTL 4 ook over de nieuwe actie: 'Oud Wordt Nieuw'. De nieuwe actie, die maandag start en twee weken lang duurt, lijkt een beetje op de actie 'Hier met de rekening'. In 'Oud Wordt Nieuw' kan de luisteraar aangeven wat ze nieuw willen hebben. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen