Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kristel van Eijk naar Omroep WNL

Medianieuws

Kristel van Eijk gaat binnenkort aan de slag bij Omroep WNL, en maakt daardoor de overstap van radio naar televisie. Vanaf donderdag 24 oktober is Kristel te zien zijn in de ochtendshow 'Vandaag de Dag' bij WNL naast presentatoren Merel Westrik en Leonie ter Braak.

Kristel van Eijk naar Omroep WNL Kristel van Eijk: "Het is een zeer gevarieerd actualiteitenprogramma, waarin ik mijn nieuwsgierigheid en gedrevenheid kwijt kan. Ik heb er ontzettend veel zin om met de kijker samen aan de dag te beginnen."

'Vandaag de Dag' is een dagelijks nieuwsprogramma van Omroep WNL dat (in de ochtend vanaf 07.00 op Ned1) nieuws afwisselt met bulletins van het NOS Journaal.

Omroep WNL is ook nog met Kristel in gesprek om een rol te vervullen in de nieuwe radioprogrammering. WNL gaat vanaf 1 januari 2014 een twee uur durend nieuwsprogramma op de zaterdagmiddag verzorgen.

Kristel van Eijk 
Kristel van Eijk was tot september bij het landelijke radiostation Q-music te horen. Kristel van Eijk begon haar radiocarrière in 2005 als sidekick bij Slam FM. Een jaar later kreeg ze een eigen programma op de jongerenzender. In 2009 stapte ze over naar 3FM om een jaar later bij Q-music aan de slag te gaan. Hier presenteerde ze samen met Jeroen Kijk in de Vegte de “Goeiemorgen show”. Vanaf 2012 was Van Eijk ’s avonds op Q-music ter horen. In 2012 won ze ook de Zilveren Radioster voor beste radiovrouw. In september 2013 nam ze afscheid bij Q-music. In het verleden was Van Eijk ook regelmatig op de televisie te zien als presentatrice van onder meer Kink TV en V-HQ. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen