Kies je favoriete radiostation

Dossiers

BNN zoekt nieuw talent tijdens Talentday

Medianieuws

De publieke omroep BNN, dit staat voor Barts Neverending Network, is weer op zoek naar nieuw talent. Dit kan zijn talent dat voor of achter de camera staat of bij de radio wil werken. BNN heeft een traditie als het gaat om het opleiden van talent.

BNN zoekt nieuw talent tijdens Talentday Talent krijgt bij BNN altijd de kans zich te ontwikkelen en ervaring op te doen, of het nu gaat om stagiairs die na de stage blijven werken of studenten van BNN University, het opleidingstraject van een half jaar.

BNN vraagt de komende 2 weken iedereen die zich geroepen voelt zich aan te melden voor BNN Talentday, een nieuwe tak van talentontwikkeling binnen BNN University.

BNN Talentday
Op dit nieuwe evenement op 16 november kan iedereen auditie doen voor een jury van BNN Professionals. De auditie is niet voor uitzending: het gaat puur om de ontmoeting met talentvolle jongeren die willen testen of ze inderdaad talent hebben. Mensen voor wie het een droom is om bij BNN aan de slag te kunnen. Na de audities wordt bepaald wie er deel mogen nemen aan verschillende workshops en clinics, waarna er een aantal programma’s gemaakt worden die op 101.TV en BNN.FM te zien en horen zullen zijn.

Talent kan kiezen uit 5 categorieen: interviewtalent, presentatietalent, komisch talent, radiotalent en filmtalent.

BNN-voorzitter Patrick Lodiers hoopt dat er bijzondere talenten opduiken waarmee BNN zich nog meer kan onderscheiden: “We zoeken in vijf categorieën naar talentvolle nieuwe collega’s die BNN in hun DNA hebben. Mensen waarmee we in de toekomst spannende en verrassende programma’s willen gaan maken. Uiteindelijk zou het te gek zijn als met deze talentenjacht, die voor de verandering eens niet breed wordt uitgemeten op tv, een nieuwe traditie wordt gestart waar mediatalenten jaarlijks naar uitkijken.” [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen