Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Cabaretiers voorspellen volgende week met Daphne Bunskoek

Medianieuws

Wat staat er volgende week op de nieuwsagenda? En vooral, hoe loopt dit af? Met veel fantasie, overtuiging en humor buigen cabaretiers Carolien Borgers, Richard Groenendijk, Viggo Waas en Peter Heerschop zich in het nieuwe RTL 4-programma ‘Volgende Week’ over het nieuws dat komen gaat.

Cabaretiers voorspellen volgende week met Daphne Bunskoek De cabaretiers voorspellen, onder leiding van presentatrice Daphne Bunskoek, op hun geheel eigen wijze dat wat er op het gebied van sport, politiek, economie, crime en showbizz te gebeuren staat.

Mol
Ook Daphne Bunskoek is volgend jaar te zien in Wie Is de Mol? Dat maakte de presentatrice woensdag bekend in het radioprogramma Effe Ekdom van Gerard Ekom op 3FM.

Wat gaat het oordeel zijn in een spraakmakende rechtszaak? Hoe verloopt een ontmoeting tussen Mark Rutte en een ander staatshoofd? Wint het Nederlandse Elftal een belangrijke wedstrijd? De panelleden buigen zich niet alleen over het landelijke nieuws maar ook over dat wat er op regionaal gebied gebeurt. Wat het onderwerp ook is de cabaretiers hebben over alles een eigen mening en steken deze niet onder stoelen of banken. Dat zij voor elke goede voorspelling die ze doen, in de ‘Volgende Week’ van volgende week punten krijgen, is slechts een belangrijke bijzaak.

Het nieuwe tv-programma ‘Volgende Week’ is vanaf zaterdag 19 oktober, tussen 22.30 en 23.30 uur te zien bij RTL4. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen