Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Scripted reality serie krijgt vervolg bij Net5

Medianieuws

Begin dit jaar introduceerde Net5 Overspel in de liefde; een nieuwe variant in het genre scripted reality. Met succes, want naar het eerste seizoen keken gemiddeld 372.000 mensen per aflevering met een marktaandeel van 9,2% in de voor Net5 belangrijke doelgroep vrouwen 20-34 jaar.

Overspel in de liefde
In Overspel in de liefde volgt Net5 mannen of vrouwen die hun partner verdenken van overspel. In Overspel in de liefde komt de harde waarheid over vreemdgaan naar boven. Net5 stopt nu met de eindeloze herhalingen en start het tweede seizoen. Dit is te zien vanaf maandag 23 september, elke werkdag om 20.00 uur te zien.

Scripted reality
Net5 heeft vorig jaar het succesvolle genre scripted reality op de Nederlandse televisie gebracht. Met Achter Gesloten Deuren, Dokters en Overspel in de liefde trekt Net5 veel kijkers in de vooravond.

Jasper van der Schalie, producent van Achter Gesloten Deuren en Overspel in de liefde: “Scripted reality was al een succes in het buitenland, maar nog redelijk onbekend in Nederland. Toen Net5 aangaf interesse te hebben in deze nieuwe manier van tv maken, zijn we aan de slag gegaan. En met een verbluffend resultaat: de scores liegen er niet om. Zo is het nieuwe seizoen van Achter Gesloten Deuren onlangs van start gegaan met een marktaandeel van 11%”. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen