Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nicky Romero en Fedde Le Grand vanaf zaterdag op 538

Medianieuws

DJ’s Nicky Romero en Fedde Le Grand zijn vanaf zaterdag elke week op 538 te beluisteren. Samen met Afrojack en David Guetta vullen zij de nieuwe zaterdagnacht op de landelijke radiozender. In het verleden zond 538 in de nacht van zaterdag op zondag Dance Department in the Mix uit.

Nicky Romero brak in 2012 door met zijn track ‘Toulouse’. David Guetta spotte zijn talent ook en nam ‘m mee on tour. Samen met Avicii scoorde Romero in 2012 zijn eerste top 10 hit met ‘I could be the one’. De afgelopen jaren was de dj al op Slam FM te horen.

Fedde Le Grand scoorde in 2006 een wereldhit met ‘Put your hands up for Detroit’. In 2010 scoorde hij samen met Ida Corr een hit met ‘Let me think about it’.

Afrojack en David Guetta zijn al enkele jaren in de nacht van vrijdag op zaterdag op 538 te horen. Nu wordt dit een nacht later.

De nieuwe zaterdagavond en – nachtprogrammering ziet er als volgt uit:
20 – 00uur: Dennis Ruyer - 538 Dance Department
00 – 01 uur: Nicky Romero - Protocol Radio
01 – 02 uur: Afrojack - Jacked
02 – 03 uur: Fedde Le Grand - Dark Light Sessions
03 – 04 uur: David Guetta - F*** Me I’m Famous

Wessel van Diepen
Wessel van Diepen keert ook weer terug in de programmering van 538. Hij gaat op vrijdagavond de Global Dance Chart presenteren. Het programma vervangt de Powermix, die stopt vanwege het vertrek van Dennis Verheugd bij 538.

On demand
Sinds deze week zijn de allerbeste en leukste videofragmenten van 538 ook on demand bij Ziggo te bekijken. Optredens van de grootste artiesten, interviews met bekende gasten en de beste programma’s van 538TV waren al te zien bij UPC, maar nu ook via Ziggo.

Let op: deze dienst is alleen beschikbaar voor abonnees met en TX Extra abonnement, waarmee ook 538TV ontvangen kan worden. Ziggo klanten met een standaard Tv-abonnement krijgen de melding dat deze dienst niet voor hen beschikbaar is. [RS/Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen