Kies je favoriete radiostation

Dossiers

100%NL en Skyradio blij met nieuwe luistercijfers

Medianieuws

Het gaat erg goed met het landelijke radiostation 100%NL. Volgens de luistercijfers van het Nationaal Luister Onderzoek over de periode mei-juni 2013 is het marktaandeel van 100%NL gestegen naar 4,6%. Vorig jaar was het marktaandeel in deze periode nog 4,2%.

Algemeen Directeur Carlo de Boer van 100ProcentNL; “Deze zomer kan niet meer stuk. Afgelopen vrijdag zijn we begonnen met onze tweede radiozender en hebben we bekendgemaakt dat we Radio 10 terug op FM brengen. En vandaag stijgt het marktaandeel van 100%NL lekker door met 10% in vergelijking met vorig jaar. Met 1,8 miljoen verschillende luisteraars per week is 100%NL overal te horen deze zomer.

Skyradio
Ook bij Skyradio zijn ze erg blij met de nieuwe luistercijfers. Skyradio heeft op dit een marktaandeel van 10.5%. Daarnaast heeft de non-stop muziekzender opnieuw de meeste luisteraars van Nederland. Skyradio bereikt op dit moment ruim 3,6 miljoen verschillende luisteraars, een stijging van ruim 100-duizend luisteraars.

Uunco Cerfontaine, Program Director Skyradio: "Fantastisch om te merken dat Sky niet alleen tijdens de werkmaanden de meeste mensen weet te bereiken, maar óók in de zomerperiode volop wordt beluisterd! Wij zijn erg trots om te merken dat de muziekmix van Sky en de verschillende acties met artiesten als P!nk, Rihanna en Robbie Williams zo ontzettend worden gewaardeerd." [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen