Kies je favoriete radiostation

Dossiers

RTV Oost loopt mee met Vierdaagse Nijmegen

Medianieuws

Wandelaars uit alle windstreken lopen deze week mee tijdens de 97e editie van de befaamde Vierdaagse van Nijmegen. TV Oost doet vrijdagmiddag 19 juli live verslag van de intocht op de `Via Gladiola' in Nijmegen. TV Oost zal de beelden van Omroep Gelderland ook uitzenden in het oosten van Nederland.

Presentator Harm Edens van Omroep Gelderland gaat weer in gesprek met wandelaars die de laatste kilometers afleggen naar de finish. De beelden van de feestelijke intocht zijn te zien van 14.00 tot 17.00 uur. Dit jaar maken 8 regionale omroepen gebruik van de beelden van Omroep Gelderland.

RTV Oost
Voor het vijfde achtereenvolgende jaar loopt RTV Oost verslaggever Jaap Even de tocht in zijn geheel mee. Zijn belevenissen zijn te volgen via de website Rtvoost.nl, waar hij een weblog bijhoudt. Jaap vertelt over zijn ervaringen, de gesprekken die hij onderweg voert en de medewandelaars uit Overijssel die hij ontmoet. Hij voorziet zijn dagboek van foto's en audiofragmenten. Radio Oost zal tijdens de Vierdaagse elke dag om 06.40 uur, 10.15 uur en 14.15 uur live contact zoeken met Jaap. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen