Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ruud de Wild toont nieuwste expositie langs snelweg A2

Medianieuws

Ruud de Wild heeft naast het presenteren van een radioprogramma nog meer hobby's. Naast deejay bij de landelijke zender 538 noemt hij zich sinds begin jaren 90 ook kunstenaar en schilder. Op maandagavond 1 juli van 20.00 tot 22.00 uur is zijn nieuwste expositie te zien langs de snelweg A2 in Utrecht. In zijn schilderijen combineert De Wild zijn liefde voor muziek met en kunst. In zijn schilderijen komen vrijwel altijd bekende songteksten voor.

Ruud de Wild toont nieuwste expositie langs snelweg A2 De expositie is te zien in een showroom vol exclusieve en stijlvolle auto’s, pal langs de snelweg A2 van Amsterdam naar Utrecht bij Louwman Exclusive Cars aan de Proostwetering in Utrecht. Ruud de Wild zal zelf ook aanwezig zijn.

Ruud de Wild toont op de expositie zijn meest recente collectie schilderijen, waaronder zijn allernieuwste meesterwerk ‘A Beautiful Day’.

Het kunstwerk ‘A Beautiful Day’ staat volgens de 538 deejay voor optimisme, inspiratie en levenskracht. Het is als zeefdruk verkrijgbaar en hand gesigneerd door Ruud de Wild. De kunstwerken zijn niet goedkoop. Onderstaande kunstwerk kost € 995,-.

Zeer speciaal is dit schilderij niet, aangezien 50 van deze zeefdrukken worden verkocht op deze avond. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen