Kies je favoriete radiostation

Dossiers

SBS6 zoekt nieuwe volkszanger van Nederland

Medianieuws

De volkszender SBS6 gaat in het nieuwe tv-programma 'Bloed, Zweet en Tranen' van 11 afleveringen op zoek naar de nieuwe volkszanger van Nederland. Deze “enige talentenjacht die er nog niet was” omvat veel Hollandse hits en wordt gepresenteerd door Jeroen van der Boom. De nieuwe talentenjacht is vanaf 29 maart elke vrijdag te zien om 20.30 uur bij SBS6.

Welke kandidaten overleven de eerste rondes en maken het tot finalist? In een live finale bepaalt uiteindelijk de kijker wie gekroond wordt tot dé nieuwe zanger of zangeres van het Nederlandse levenslied. Bloed, Zweet en Tranen, vanaf 29 maart elke vrijdag om 20.30 uur bij SBS6.

In Bloed, Zweet en Tranen krijgt Nederlandstalig talent een kans om door te breken bij het grote publiek en SBS6 wil hiermee het Nederlandse levenslied een podium geven. André Hazes is ongetwijfeld de grootste en meest succesvolle volkszanger die ons land ooit heeft gekend. Zijn kinderen, André jr. en Roxeanne zijn dan ook de ideale juryleden volgens de volkszender.

Zij zullen de strijd met elkaar aangaan in de zoektocht naar de ultieme volkszanger, maar doen dit niet alleen. Roxeanne vormt een team met “oude rot in het vak” Gerard Joling en André jr. met Danny de Munk.

Onder de kandidaten zijn de meest uiteenlopende types:  een jonge kleuterleidster, een man van 74, een schoorsteenveger en een tandtechnicus. Of twee stratenmakers, broers die niet alleen de strijd aangaan met de andere kandidaten, maar ook met elkaar om dé volkszanger van Nederland te worden. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen