Kies je favoriete radiostation

Dossiers

‘Zij’ van Marco Borsato meest romantische liedje

Medianieuws

Donderdag is het Valentijnsdag. Speciaal voor deze dag ging Colin Banks voor de 100% Ochtendshow op zoek naar het ‘Meest Romantische Lied van Nederland’. ‘Zij’ van Marco Borsato blijkt de winnaar volgens 100%NL. Luisteraars geven volgens de zender massaal aan ‘kippenvel’ te krijgen van het liedje. Ook ‘zou elke man dit voor zijn vrouw moeten zingen’, meent een liefhebber.

100%NL Colin Banks: “Er zijn heel veel mooie, romantische liedjes gemaakt in ons land. Dan is het toch leuk om te zien wat onze luisteraars daar uit pikken. Begrijpelijk dat ze massaal voor Marco Borsato hebben gekozen met ‘Zij’. Dat liedje heeft alles in zich om die titel te krijgen. Marco is absoluut hofleverancier als het gaat om romantische liedjes’.

Ook ‘Pak maar m’n hand’ van Nick & Simon en ‘Love You More’ van Racoon werden door de luisteraars van 100%NL als zeer romantisch bestempeld.

Donderdagavond zal Jan van Veen in zijn radioprogramma Candlelight ook veel aandacht besteden aan Valentijnsdag op 100%NL. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen