Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Personage J.R. Ewing krijgt begrafenis in Dallas

Shownieuws

J.R. Ewing krijgt net als zijn vertolker Larry Hagman een grootse uitvaart. Hagman, die de Dallas-schurk speelde, stierf vorige maand op 81-jarige leeftijd.

J.R. Ewing krijgt net als zijn vertolker Larry Hagman een grootse uitvaart. Hagman, die de Dallas-schurk jarenlang speelde, stierf vorige maand op 81-jarige leeftijd. De Amerikaanse zender TNT, die het hernieuwde Dallas uitzendt, heeft besloten ook in de serie groots afscheid te nemen van J.R.

Nog niet duidelijk is hoe J.R. in de serie aan zijn einde komt, schrijft het Amerikaanse entertainmentblad The Hollywood Reporter. Ook is nog niet bekend wanneer de begrafenis van J.R. wordt opgenomen. Het tweede seizoen van het hernieuwde Dallas is vanaf eind januari in de Verenigde Staten op televisie. Hagman had voor zijn dood nog zes afleveringen opgenomen.

Het gereanimeerde Dallas, het vervolg op de succesvolle serie die in 1991 stopte, draait om de kinderen van de welbekende hoofdrolspelers. Aan het einde van het eerste seizoen heeft J.R. met zijn zoon een complot gesmeed om concurrent Ewing Energies ten gronde te richten.

[NOVUM]

Gerelateerde Artikelen