Kies je favoriete radiostation

Dossiers

VK: Absolute strikt populair Australisch radioduo

Medianieuws

De Engelse pop-rockzender Absolute Radio heeft het populaire Australische radioduo Hamish & Andy gestrikt voor een serie programma’s. Vanaf 18 juli zullen zij drie weken lang op zondagavond te horen zijn met hun ‘Caravan of Courage’, waarin ze gevolgd worden tijdens hun reis door het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

Hamish Blake en Andy Lee zijn in Australië bekend van hun dagelijkse middagshow op het Today FM netwerk, waartoe ondermeer 2Day FM in Sydney, B105 in Brisbaine en Fox FM in Melbourne behoren. Dagelijks stemmen meer dan twee miljoen luisteraars af op hun programma. Elk jaar verlaten zij twee weken lang het Australische vasteland om met een camper door een ander land te trekken en op hun eigen wijze kennis te maken met de cultuur en gebruiken van het land.

Dit jaar besloten Hamish & Andy door Ierland en het Verenigd Koninkrijk te trekken. Daarom heeft de Engelse pop-rockzender Absolute Radio besloten om het duo te strikken voor een serie programma’s. Met ingang van 18 juli zullen zij drie zondagavonden lang te horen zijn met een registratie van hun reis door Ierland en het Verenigd Koninkrijk. Het duo vervangt hiermee de ‘best of’ show van ochtenddeejay Christian O’Connell, die van een welverdiende vakantie geniet. Op werkdagen wordt zijn ochtendshow overgenomen door Russ Williams. Zijn blok tussen 10 en 13 uur wordt dan gepresenteerd door Leona Graham. [RS/radio.NL]

Gerelateerde Artikelen