Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Begeleidingsband Edwin Evers weer op Amstel Live

Medianieuws

Caro Emerald, Alain Clark en Bløf treden begin volgend jaar op bij de dertiende editie van 'De Vrienden van Amstel Live' wat ook wordt uitgezonden op Radio 2. Ook onder meer Acda en De Munnik en de 3JS staan op de Rotterdamse planken. Radio 538 deejay Edwin Evers vormt met zijn band de vaste begeleidingsband van de speciale avond.

Zanger Xander de Buisonjé is opnieuw de gastheer van het evenement, maakt de organisator donderdag bekend. Voor de editie van 2011 is besloten twee extra dagen aan de concertreeks in Ahoy toe te voegen. Het evenement, waarbij onder meer een eerbetoon wordt gebracht aan een Nederlandse artiest in het bijzonder, duurt daarmee zes concertavonden lang.

Daarnaast kondigt de organisatie een nieuw muziekfestijn aan. Dit najaar vindt ook 'De Helden van Amstel Live' plaats, waarbij drie Nederlandse artiesten in de huid kruipen van hun grootste held. VanVelzen, Nick & Simon en Miss Montreal treden op tijdens deze eerste editie. Het concertevenement 'De Vrienden van Amstel Live' vindt plaats op 21, 22, 26, 27, 28 en 29 januari in Ahoy. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen