Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ontknoping Euro Hockey League bij NET 5

Medianieuws

NET 5 zendt met Pinksteren de eindstrijd in de Euro Hockey League live uit. De vier overgebleven mannenteams, waaronder twee Nederlandse clubs, spelen dan om de Europese titel in de ‘Champions League van de hockeysport’. Amsterdam H&BC en HC Rotterdam treffen elkaar in de halve finale, waardoor Nederland verzekerd is van een finaleplaats.

Oud-international Minke Booij doet voor NET 5 vanuit het Wagener-stadion in Amstelveen verslag van de ontknoping van het toernooi. Euro Hockey League wordt op zaterdag 22 mei vanaf 11.45 uur en op zondag 23 mei vanaf 12.15 uur uitgezonden.

Op zaterdag 22 mei worden de halve finales van de Euro Hockey League (EHL) gespeeld. De winnaars hiervan bepalen op zondag 23 mei in de finale wie de nieuwe Europese titelhouder wordt. Ook wordt er deze dag gestreden om de derde plaats en zendt NET 5 bovendien een registratie uit van de eindstrijd in de Women’s EuroHockey Club Champions Cup. Alle wedstrijden van de EHL worden live in beeld gebracht en uiteraard zijn ook voor- en nabeschouwingen en de uiteindelijke huldiging te zien op de tv-zender.

Ex-tophockeyster Minke Booij presenteert de uitzendingen van de EHL. Ook zal zij, samen met voormalig bondscoach Marc Lammers, de wedstrijden analyseren. John van Vliet en Margje Teeuwen verzorgen het commentaar. Alle Euro Hockey League-wedstrijden zijn ook terug te zien op internet via Net 5. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen