Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Albert Verlinde blijft bij RTL Boulevard

Medianieuws

Albert Verlinde en RTL Nederland hebben een nieuw contract afgesloten. Verlinde is al sinds de allereerste aflevering van 'RTL Boulevard' op 3 september 2001 verbonden aan het showbizzprogramma van RTL 4. Hij levert ook aan andere RTL 4-programma's een bijdrage, zoals momenteel 'My Name Is Michael' op de zaterdagavond, dat hij bovendien ook heeft bedacht.

Erland Galjaard, zenderdirecteur RTL 4: "Nederland heeft met Albert Verlinde een vertrouwd gezicht als het gaat om nieuws uit en over de entertainmentindustrie. Albert voelt bovendien aan wat de kijker wil weten en wat er bij de mensen speelt. Daarmee heeft hij bewezen van grote waarde te zijn voor 'RTL Boulevard' en dus voor de hele vooravond van RTL 4. Wij zijn blij dat we deze samenwerking kunnen voortzetten."

Albert Verlinde: "Ik ben hier heel blij mee. Het is heel bijzonder dat als je iets al negen jaar lang elke dag doet, je het nog steeds heel erg leuk vindt. En als de kijker het ook leuk vindt, dan is er genoeg reden om door te blijven gaan."

Hoelang zijn nieuwe contract duurt, is niet bekend gemaakt. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen