Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Streep door Grammy-nominatie Miley Cyrus

Shownieuws

Miley Cyrus maakt geen kans meer op een Grammy voor 'beste nummer geschreven voor een soundtrack'. Het lied 'The climb' van de tienerster is gediskwalificeerd.

Miley Cyrus maakt geen kans meer op een Grammy voor 'beste nummer geschreven voor een soundtrack'. Het nummer 'The climb' van de tienerster is volgens muziektijdschrift Rolling Stone gediskwalificeerd.

'The Climb' was genomineerd als soundtrack van de film 'Hanna Montana: The movie', maar het nummer bleek niet speciaal voor de film te zijn geschreven. Het lied is gecomponeerd door Jon Mabe en Jessi Alexander, die het eerst aan een aantal countrymuzikanten presenteerden voordat het in de film van de 17-jarige Cyrus terechtkwam.

Het nummer 'All is love' van Karen O, geschreven voor de film 'Wild things', neemt de plaats in van de song van Miley. Andere genomineerden voor de award zijn onder meer Bruce Springsteen met zijn nummer voor 'The Wrestler', A.R. Rahman voor 'Slumdog Millionaire' en Taylor York voor 'Decode' uit 'Twilight'. De Grammy's worden op 31 januari uitgereikt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen