Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Relatie Sonja Bakker en Felderhof 'platonisch'

Shownieuws

De relatie die Sonja Bakker met Rik Felderhof heeft is platonisch. Bakker is momenteel met Felderhof op de Antillen, waardoor relatiegeruchten weer oplaaide.

De relatie die Sonja Bakker met Rik Felderhof heeft is puur platonisch. Dat vertelt de gewichtsconsulent vrijdag in De Telegraaf. Bakker verblijft momenteel met Felderhof op de Antillen, waardoor de relatiegeruchten weer oplaaien.

"Het maakt niet uit wat ik doe, er wordt van alles gesuggereerd", verzucht Bakker. "Bij de gedachte aan een eventuele date word ik al zenuwachtig, omdat voortdurend over mijn schouder wordt meegekeken. Het gaat me te ver om een platonische en collegiale vriendschap als die met Rik in de koelkast te zetten omdat de buitenwereld er andere conclusies aan verbindt."

"We zijn op de Antillen omdat mijn boeken, dus ook 'Verleg je grenzen' dat ik met Rik heb gemaakt, hier lopen als een trein. Door tijdgebrek ben ik hier nooit eerder geweest om interviews te geven en promotiewerk te doen. De afgelopen week is dat eindelijk wel gebeurd", zegt de 35-jarige Bakker tegen de krant.

De succesvolle dieetadviseur scheidde in juli van haar man Koen. Het tweetal heeft twee zoons. Sindsdien duiken geregeld geruchten op over een relatie met de 61-jarige Felderhof. In september maakte Bakker bekend voorlopig te stoppen met haar boeken, tv-optredens en tijdschrift Sonja om tot rust te kunnen komen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen