Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Schiffmacher met Smashing Pumpkins in hotel

Shownieuws

Tatoeëerder Henk Schiffmacher heeft met de drummer van Smashing Pumpkins een Amsterdamse hotelkamer omgetoverd in een 'hasj-sauna'.

Tatoeëerder Henk Schiffmacher heeft goede herinneringen aan de nacht die hij met de drummer van Smashing Pumpkins in een Amsterdams hotel doorbracht. "We hebben toen de verwarmingskachel eraf gehaald en er een pond hasj op gelegd", vertelt Schiffmacher tegen Novum Nieuws.

"Omdat we alles dicht hadden geplakt, werd de hele kamer bijna paars van de rook. Het leek wel een hasj-sauna", zegt de tatoeagekoning. "Als je er in ging staan, dan sodemieterde je er gewoon vandaan. De eerste paar uur wist je niet waar je was."

De Amsterdamse kunstenaar haalde deze herinnering op naar aanleiding van de opening van de eerste Guitar Hero-hotelkamer in het Backstage hotel in Amsterdam. Hij voorzag het rockhok van muurtatoeages. Schiffmacher heeft ook een idee voor een nieuw computerspel. "Tattoo Hero zou best kunnen. Dat er bijvoorbeeld een leuke naakte blonde dame gaat zitten, die de gamer op afstand kan invullen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen