Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Schoemacher denkt dat Paays borsten echt zijn

Shownieuws

Robert Schoemacher denkt dat Patricia Paay alleen aan haar gezicht heeft laten sleutelen. "Het lijken natuurlijke borsten", lichtte de arts toe.

Robert Schoemacher denkt dat Patricia Paay alleen aan haar gezicht heeft laten sleutelen."Ik durf het niet met zekerheid te zeggen, maar het lijken natuurlijke borsten", zei Schoemacher donderdag in RTL Boulevard, terwijl hij keek naar de onthullende kiekjes van Paay in de Playboy, die donderdag verscheen.

Paay vertelde een dag eerder in De Wereld Draait Door dat ze niets aan haar lichaam heeft laten doen. Schoemacher denkt dat ze de waarheid spreekt. "Ik zie geen littekens op haar borsten", lichtte de bekende plastisch chirurg toe.

De 60-jarige blondine heeft bij de praktijk van Schoemacher wel verschillende ingrepen aan haar gezicht laten doen om de tand des tijds tegen te gaan. "Het fronsje tussen haar wenkbrauwen is weggewerkt met botox. We hebben haar lippen wat voller gemaakt, ze heeft bovenooglidcorrectie gehad en een kaakoperatie", onthulde Schoemacher.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen