Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nas moet nog meer alimentatie ophoesten

Shownieuws

Nas moet voortaan meer alimentatie gaan betalen. Een rechter bepaalde woensdag dat de rapper elke maand ruim 51 duizend euro over moet maken aan zijn ex Kelis.

(Novum/AP) - Nas moet voortaan nog dieper in de buidel tasten voor zijn alimentatie. Een rechter bepaalde woensdag dat de 36-jarige rapper voortaan elke maand ruim 51 duizend dollar (bijna 38 duizend euro) over moet maken aan zijn ex Kelis. Dat is ruim tienduizend dollar meer dan Nas in eerste instantie betaalde.

De advocaat van de rapper ziet ondanks de financiële tegenslag een lichtpuntje. Nas hoeft geen geld meer op te hoesten voor de echtelijke woning. In het optrekje in Los Angeles woont Kelis met het vier maanden oude zoontje van het stel, Knight. De zangeres is volgens haar advocaat 'zeer tevreden' met de nieuwe regeling.

Kelis en Nas liggen in scheiding. De 30-jarige zangeres, die een hit scoorde met 'Milkshake', kondigde in mei aan te willen scheiden. Beide artiesten waren woensdag aanwezig in de rechtbank en deden hun zegje. Kelis hoopte de strijdbijl in september te kunnen begraven, tekent entertainmentwebsite TMZ uit haar mond op. Een poging een gelukkig gezinnetje te vormen, liep op niets uit.

Of de echtscheidingsstrijd tussen Nas en Kelis met de nieuwe regeling over is, is nog maar de vraag. Nas heeft volgens TMZ aangegeven dat hij meer tijd wil doorbrengen met Knight. Kelis heeft de voogdij over het kereltje, maar Nas zou zijn zoon graag vaker over de vloer willen hebben.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen