Kies je favoriete radiostation

Dossiers

No Doubt ruziet met uitgever Guitar Hero

Shownieuws

De uitgever van Guitar Hero heeft No Doubt aangeklaagd. Activision vindt dat de band in gebreke blijft wat betreft de promotie van het spel.

De uitgever van de videogame Guitar Hero heeft No Doubt aangeklaagd voor het in gebreke blijven wat betreft promotie. De band valt echter over het feit dat je in een ander spel van de uitgever, Band Hero, met No Doubt-zangeres Gwen Stefani, het nummer 'Honky tonk woman' van de Rolling Stones kunt spelen met een mannelijke stem.

Om die reden klaagde No Doubt vorige maand al uitgever Activision aan. De band beweert voor de game Band Hero onder valse voorwendselen te zijn gebruikt. De uitgever is op zijn beurt van mening dat de band zijn taken, die contractueel afgesproken waren, niet goed heeft uitgevoerd.

Het is niet de eerste keer dat iemand uit de muziekindustrie ruzie heeft met Activision over muziekgames. Eerder dit jaar was Courtney Love nog woedend op de game-uitgever omdat haar ex-man Kurt Cobain niet alleen zijn eigen nummers kan zingen in een game, maar ook de zwoele rock van Jon Bon Jovi.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen