Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Patricia Paay: fotoshoot is ode aan de vrouw

Shownieuws

Patricia Paay vindt haar reportage in Playboy een ode aan de vrouw. Woensdag onthulde het oudste Playboymodel ooit haar foto op de cover van het decembernummer.

Patricia Paay vindt haar reportage in Playboy een ode aan de vrouw. Woensdag onthulde het oudste Playboymodel ooit haar foto op de cover van het decembernummer. Paay is enorm trots op haar fotosessie. Vanaf donderdag ligt het blad met haar naaktreportage in de winkel.

"Ik had nog helemaal niets gezien. Ik vind het echt mooi en fashion", vertelt de 60-jarige Paay tijdens de onthulling aan Novum Nieuws. "Niet ordinair, maar klasse." Maar de presentatrice kijkt verder dan haar eigen kiekjes. "Dat de Playboy dit heeft gedaan, is een ode aan de vrouw. Dit laat zien dat een vrouw op elke leeftijd mooi kan zijn. Laat het inspirerend werken."

Niet iedereen is te spreken over de reportage van de dame op leeftijd. Cabaretier Theo Maassen liet in De Wereld Draait Door aan Paay weten haar reportage 'verschrikkelijk' te vinden. De cabaretier kreeg een exemplaar van het mannenblad live overhandigd en vormde zo zijn mening. Dat leidde tot een verhitte discussie aan tafel bij presentator Matthijs van Nieuwkerk, waarin Paay zich kranig verweerde.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen