Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sylvie van der Vaart siert Duitse FHM

Shownieuws

Sylvie van der Vaart is donderdag te bewonderen in de Duitse FHM. Sylvie is erg populair bij de oosterburen sinds manlief Rafaël in Duitsland ging voetballen.

Sylvie van der Vaart is donderdag te bewonderen in de Duitse FHM. Ze siert de cover van het Duitse mannenblad in badpak. Voor de rest van reportage hult Sylvie zich onder meer in een weinig verhullend goud pakje.

De voetbalvrouw is erg populair bij de oosterburen sinds manlief Rafaël van der Vaart door de voetbalclub Hamburger SV werd gecontracteerd. Sylvie, die inmiddels met Rafaël in het Spaanse Madrid woont, gaf ook een interview aan het blad.

Ze zegt daarin onder meer dat ze eigenlijk het plan had om gas terug te nemen in Hamburg, maar dat ze daar allerlei aanbiedingen kreeg. Zo stond ze twee keer op de cover van de gids van postorderbedrijf Otto en nam ze plaats in de jury van het Duitse televisieprogramma Das Supertalent.

Sylvie rondde vorige maand succesvol een chemokuur af nadat borstkanker bij haar was geconstateerd. Haar man organiseerde een feestje met vrienden en familie voor de 31-jarige presentatrice om het einde van de behandelingen te vieren.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen