Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Schoonmoeder Tiger Woods uit ziekenhuis

Shownieuws

De schoonmoeder van Tiger Woods is weer uit het ziekenhuis. Barbro Holmberg stortte dinsdag bij Woods huis in elkaar vanwege maagproblemen.

(Novum/AP) - De schoonmoeder van Tiger Woods is weer uit het ziekenhuis. Barbro Holmberg stortte dinsdag in Woods' huis in elkaar en werd in een ziekenhuis opgenomen. Ze kampte met maagproblemen. Na elf uur mocht de 57-jarige Zweedse weer naar huis, meldde een woordvoerder van het ziekenhuis.

Vanuit het huis van de golfer werd alarmnummer 911 gebeld. "Wat moet ik doen? Mijn moeder is in elkaar gezakt in de badkamer", riep de nog ongeïdentificeerde beller. Dit zou Woods'vrouw Elin Nordegren of haar tweelingzus kunnen zijn.

Holmberg is sinds een paar dagen in Amerika om haar dochter steun te bieden. Woods en zijn vrouw hebben echtelijke problemen. Het stel zou slaande ruzie hebben gekregen, omdat de steenrijke golfer er meerdere minnaressen op nahield. Mogelijk maakte hij wel tien 'uitstapjes'.

Twee weken geleden raakte Woods betrokken bij een eenzijdig auto-ongeluk. Volgens een getuige was Woods onder invloed van medicijnen en drank. Vorige week liet de 33-jarige sporter in een verklaring weten dat hij enorme spijt heeft dat hij zijn familie pijn heeft gedaan met zijn 'wandaden'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen