Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Johnny Hallyday in ziekenhuis met infectie

Shownieuws

De Franse rocker Johnny Hallyday is in een ziekenhuis in Los Angeles opgenomen. De muziekicoon kreeg een infectie na een operatie aan zijn rug.

(Novum/AP) - De Franse rocker Johnny Hallyday is in een ziekenhuis in Los Angeles opgenomen. De muziekicoon kreeg een infectie nadat hij eind november een rugoperatie vanwege hernia had ondergaan.

De 66-jarige rocker moet vanwege de infectie een paar dagen ter observatie in het ziekenhuis blijven. Meer details over Hallydays toestand zijn nog niet vrijgegeven. Producer Jean-Claude Camus vertelde op de Franse radio dat de ziekenhuisopname Hallydays vakantieplannen kan dwarsbomen. De zanger was van plan om zijn vakantie door te brengen in zijn chalet in Gstaad in Zwitserland.

Hallyday is bezig met zijn tournee 'Route 66'. Dit verwijst naar zijn leeftijd en is een hommage aan de Amerikaanse rock, zijn belangrijkste inspiratiebron.

Jean-Philippe Smet, zoals Hallyday eigenlijk heet, was begin jaren zestig de populairste Franse rock 'n roll-ster. De zanger scoorde hits met nummers als 'Idole des jeunes', 'Da dou ron ron' en 'Pour moi la vie va commencer'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen