Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Daniëlle Oerlemans ziet op tegen verhuizing

Shownieuws

Daniëlle Oerlemans vindt het pijnlijk om afscheid te moeten nemen van haar droomvilla in Beverly Hills. "Het was even slikken voor me", lichtte Daniëlle toe.

Daniëlle Oerlemans vindt het pijnlijk om afscheid te moeten nemen van haar 'droomvilla' in Beverly Hills. "Het was even slikken voor me, ik was net klaar met de verbouwing van ons huis", vertelde Daniëlle tegen tijdschrift Beau Monde.

Reinout Oerlemans trok anderhalf jaar geleden met zijn familie naar Los Angeles en was van plan om daar drie jaar te blijven maar mede door de financiële crisis werd het Amerika-avontuur ingekort. Binnenkort vertrekken het stel en hun vier kinderen naar het Gooi.

"Ik dacht dat we eindelijk rust in de tent zouden krijgen maar niets is minder waar. Op zich had ik nog wel twee jaar in Los Angeles willen blijven", vertelde Daniëlle. "Inmiddels zijn de eerste belangstellenden komen kijken. Dat doet best pijn omdat je je ziel en zaligheid in het huis hebt gestoken."

Of de familie voorgoed in Nederland neerstrijkt is voor Daniëlle onzeker. "Misschien vertelt Rein me morgen dat we naar Barcelona gaan. Dan pak ik onze spullen in de verhuisdozen en ga gewoon."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen