Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ex Nicolas Cage wil negen miljoen euro zien

Shownieuws

Nicolas Cage wordt door zijn ex-vrouw Christina Fulton voor de rechter gesleept vanwege fraude en contractbreuk. Fulton eist negen miljoen euro van Cage.

Nicolas Cage wordt door zijn ex-vrouw Christina Fulton voor de rechter gesleept vanwege fraude en contractbreuk. De 42-jarige Fulton eist dertien miljoen dollar, bijna negen miljoen euro van de acteur.

Fulton, moeder van Cages oudste zoon Weston, wijt haar schulden aan de acteur. De voormalige actrice heeft volgens het Amerikaanse tijdschrift People een schuld van bijna een miljoen euro. Dit komt volgens haar omdat de acteur zich na de scheiding niet aan de betalingsafspraken heeft gehouden.

De 45-jarige filmster verkeert ook in financieel zwaar weer en heeft onder meer een belastingschuld van ruim vier miljoen euro. Cage moest hierdoor meerdere huizen, jachten en auto's verkopen. Ook wil hij het huis in Los Angeles terug waar Fulton volgens haar recht op heeft, omdat ze de opvoeding van Weston voor haar rekening neemt.

De advocaat van Cage vindt Fultons eis onzin. "Deze zaak is belachelijk en absurd. Nicolas Cage heeft haar lange tijd zo'n drie miljoen dollar per jaar gegeven", verklaarde de advocaat. "Ook al hoefde hij veel minder te betalen aan kinderalimentatie." Onbekend is wanneer de zaak voor de rechter komt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen