Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Full House-acteur John Stamos afgeperst

Shownieuws

John Stamos is afgeperst door een koppel. Ze dreigden foto's van Stamos te verkopen aan de roddelbladen. De afpersers werden vorige week opgepakt.

John Stamos is afgeperst door een koppel. Dat maakte de Full House-acteur dinsdag via zijn woordvoerder bekend. Een man en een vrouw dreigden foto's van Stamos te verkopen aan de roddelbladen. De afpersers zijn vorige week opgepakt.

Het stel kon ingerekend worden tijdens een undercoveractie waarbij een agent in burger zogenaamd geld kwam overhandigen. In het huis van de 23-jarige vrouw en 30-jarige man vond de politie drie foto's van Stamos, een papiertje met daarop het telefoonnummer van de acteur en contactgegevens van drie roddelbladen.

De 46-jarige Stamos ontmoette de vrouwelijke verdachte volgens People tijdens een vakantie. Op een feestje werden foto's gemaakt, waarmee de acteur later zou worden afgeperst. Stamos zou nog een tijdje mailcontact met de verdachte hebben gehad tot de mailtjes steeds dreigender werden.

Uiteindelijk werd een geldsom van ruim 462 duizend euro geëist door de vrouw. De politie wilde geen details over de bewuste foto's kwijt, maar het zou gaan om onschuldige kiekjes waarop Stamos met fans poseert. De zaak wordt momenteel onderzocht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen