Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Schoonmoeder Tiger Woods opgenomen

Shownieuws

De schoonmoeder van Tiger Woods is dinsdag opgenomen in een Amerikaans ziekenhuis. Haar toestand is stabiel. Onduidelijk is wat er met haar is.

(Novum/AP) - De schoonmoeder van Tiger Woods is dinsdag opgenomen in een Amerikaans ziekenhuis. Haar toestand is momenteel stabiel, meldt een woordvoerder van het ziekenhuis. Woods' Zweedse schoonmoeder Barbro Holmberg is sinds een paar dagen in Amerika om haar dochter te steunen.

Woods en zijn vrouw Elin Nordegren verkeren in een crisis. Het echtpaar zou slaande ruzie hebben gekregen, omdat Woods er meerdere minnaressen op nahield. Vorige week liet Woods in een verklaring weten zijn familie zeer veel pijn te hebben gedaan met zijn 'wandaden' en daar 'enorme spijt' van te hebben.

Twee weken geleden raakte Woods betrokken bij een eenzijdig auto-ongeluk, waarbij zijn vrouw hem met een golfclub uit het wrak bevrijdde. Volgens getuigen, onder wie zijn vrouw, zou de steenrijke golfer onder invloed zijn geweest van medicijnen en drank.

Waarom schoonmoeder Holmberg naar het ziekenhuis moest worden gebracht is niet bekendgemaakt. Een woordvoerder laat weten dat de situatie niet ernstig is, maar dat uit privacyoverwegingen geen details worden gegeven.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen