Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sebastiaan Labrie vindt vreemdgaan geen doodzonde

Shownieuws

Voor Sebastiaan Labrie is vreemdgaan geen reden om de relatie te beëindigen. "Aan seks moet niet te veel gewicht gegeven worden", vertelde Labrie.

Sebastiaan Labrie vindt vreemdgaan geen reden om een relatie te beëindigen. "Tuurlijk zou bedrog pijn doen, maar na alles wat ik heb meegemaakt met mijn meisje zou vreemdgaan voor mij geen reden zijn", vertelde Labrie tegen weekblad Grazia.

"Ik zou dit probleem eerder ondervangen door op zoek te gaan naar iemand met wie we samen een leuke avond kunnen hebben, als blijkt dat er behoefte is om eens buitenhuis te speuren", lichtte de 39-jarige Labrie toe. "Aan seks moet niet té veel gewicht gegeven worden."

De acteur heeft al zo'n anderhalf jaar een relatie met Kim Vos. "Het is een van de allermooiste dingen in het leven om je maatje te hebben gevonden waarmee je juichend door het leven scheurt."

Labrie heeft ook tegenslag gekend in de liefde. De acteur is kort getrouwd geweest toen hij in New York woonde. "Ik was er zo van overtuigd dat zij de vrouw voor me was en dat we samen een spannend leven zouden leiden. Maar het werd een enorme worsteling. Dat was een grote teleurstelling in de liefde voor mij."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen