Kies je favoriete radiostation

Dossiers

André Rieu papt aan met 'rich and famous'

Shownieuws

André Rieu mocht maandag een staaltje van zijn strijkkunsten vertonen aan koningin Elizabeth. Na het optreden ontmoette de violist vele sterren.

André Rieu mocht maandagavond een staaltje van zijn strijkkunsten vertonen aan niemand minder dan koningin Elizabeth. Een optreden tijdens het jaarlijkse gala Royal Variety Performance, waar ook Lady Gaga en Michael Bublé op het podium stonden, gaf de Nederlandse violist de gelegenheid zijn buitenlandse netwerk flink uit te breiden.

"Een optreden voor de koningin van Engeland en het podium mogen delen met zulke grote sterren voor meer dan twaalf miljoen televisiekijkers, dat is een ontzettend grote eer", aldus Rieu. De Limburger kreeg in Blackpool zelfs de kans om een woordje te wisselen met 'the queen'. "Ik heb haar even de hand geschud en gesproken. Ze was erg vriendelijk en vertelde me dat ze erg had genoten van de mooie melodieën."

Via actrice Whoopi Goldberg zag Rieu zijn kans schoon om zijn vioolmuziek bij de sterren te promoten. "Ik heb erg genoten van zijn optreden en heb met André afgesproken dat ik in juni van zijn show in New York kom genieten", vertelde Goldberg.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen