Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Drukte dwong Alain Clark tot uitstel bruiloft

Shownieuws

Alain Clark heeft het huwelijk met zijn verloofde Reva Beek uitgesteld. "Het is wel jammer. Maar het is uitstel, geen afstel", verklaarde de zanger.

Alain Clark heeft het huwelijk met zijn verloofde Reva Beek uitgesteld. De twee zouden 1 juni trouwen maar dit werd afgeblazen omdat Clark het te druk had. Een nieuwe datum is nog niet geprikt.

Clark vroeg vorig jaar tijdens een vakantie onder water om Reva's hand, tijdens een duik op vakantie. De zanger had in Nederland een ring gekocht en die meegesmokkeld. Hij had met een stift 'wil je met me trouwen' op zijn hand geschreven. Zijn vriendin zag het wel zitten.

"Het is wel jammer. Maar het is uitstel, geen afstel", verklaarde de zanger tegen weekblad Grazia. Clark wordt eind dit jaar voor het eerst vader. "Ik denk dat de mooiste en enige manier om écht te trouwen is om samen een kindje te krijgen. Want dat is echt iets voor het leven, als het goed is." De zanger die hits scoorde als 'This ain't gonna work', 'Father & friend' en 'Blow me away', is ongeveer zeven jaar samen met zijn vriendin.

De 30-jarige Clark wordt naar eigen zeggen geen negen-tot-vijfvader, maar een echte rock 'n roller is hij ook niet. "Je kunt voor het feesten en de groupies gaan, maar ik ben liever gefocust op mijn werk. Muziek is voor mij geen middel om los te gaan. Laat mij maar in de studio dingen creëren."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen