Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Liza Sips gekroond tot Kerstmiss 2009

Shownieuws

Liza Sips is gekroond tot Kerstmiss van het jaar. Sips kreeg de titel wegens haar uitstraling en multitalent. De actrice speelde tot juni 2009 in GTST.

Liza Sips is benoemd tot Kerstmiss van het jaar. Sips kreeg de titel wegens haar uitstraling en vele talenten. De actrice speelde tot juni de rol van Vicky Pouw in Goede Tijden, Slechte Tijden. Daarna ging ze aan de slag als presentatrice bij kinderzender Nickelodeon.

De actrice en presentatrice, die haar titel in het Fashion Museum in Amsterdam in ontvangst nam, zei oprecht verrast te zijn door de onderscheiding en was blij dat haar talent werd opgemerkt. Vorig jaar ging zangeres Maud Mulder er met de prijs, een initiatief van stichting Nederland Positief, vandoor.

Sips ontving de titel Kerstmiss 2009 tijdens de eerste uitreiking van de Henny Huisman Awards. Deze prijzen zijn in het leven geroepen voor onbekende Nederlanders die een heldendaad hebben verricht. Huisman reikte de prijs persoonlijk uit aan de Noord-Hollandse Lily Nieuwenhuizen wegens haar inzet voor kankerpatiënten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen