Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Weezer zegt optredens af na ongeluk

Shownieuws

De Amerikaanse band Weezer heeft al zijn optredens voor december afgezegd. Dit deed de rockband na het ongeluk waarbij de toerbus zondag betrokken raakte.

De Amerikaanse band Weezer heeft al zijn optredens voor december afgezegd. Dit deed de rockband na het ongeluk waarbij de toerbus zondag betrokken raakte. Frontman Rivers Cuomo brak daarbij drie ribben.

De chauffeur van het voertuig raakte door ijs op de weg de macht over het stuur kwijt. Het busje raakte een vangrail en belandde daarna in een sloot. Cuomo en band-assistent Sarah Kim werden met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Cuomo bleek drie ribben te hebben gebroken. De echtgenoot van de leadzanger, hun 2-jarige dochter en diens nanny zaten ook in de toerbus, maar bleven ongedeerd.

Op hun website laat Weezer weten de rest van de geplande optredens van de 'Raditude'-tour in december af te zeggen. De band, die in Nederland in 1995 een bescheiden hit scoorde met 'Buddy Holly', hoopt de concerten op een andere datum te kunnen inhalen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen