Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Laatste afscheid Ramses Shaffy

Shownieuws

Fans van de op dinsdag overleden Ramses Shaffy kunnen maanda afscheid nemen van hun held. In het Carré ligt de artiest opgebaard in een gesloten kist.

Fans van de dinsdag overleden Ramses Shaffy kunnen maandag persoonlijk afscheid nemen van hun held. In het Koninklijk Theater Carré ligt de artiest opgebaard in een gesloten kist.

In tegenstelling tot eerdere berichten gaat het niet om een herdenkingsdienst. Er zijn geen sprekers en er wordt ook geen livemuziek gespeeld. Shaffy wordt dinsdag in besloten kring begraven. Daarna wordt nog een openbare bijeenkomst georganiseerd om zijn bijzondere leven te vieren. De datum waarop dit plaatsvindt, moet nog worden bekendgemaakt.

Het productiehuis De Familie van Michiel van Erp en Monique Busman gaat in samenwerking met de Avro een dramaserie op de buis brengen over het leven en werk van Ramses Shaffy en Liesbeth List. Een woordvoerder van het productiehuis laat weten dat ze al een halfjaar bezig zijn. "We hopen dat de serie in 2011 kan worden uitgezonden."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen