Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Victor & Rolf signeren eigen sprookjesboek

Shownieuws

Victor & Rolf hebben zondag honderd sprookjesboeken gesigneerd in De Bijenkorf. Het boek is geschreven en geïllustreerd door de twee ontwerpers.

Victor & Rolf hebben zondagmiddag honderd sprookjesboeken gesigneerd in De Bijenkorf in Amsterdam. Honderden liefhebbers wilden een krabbel van het Nederlandse modeduo, vertelde een woordvoerder van het warenhuis. De twee zijn zelfs zo populair dat fans al voor de opening van de winkel in de rij stonden te wachten.

Het sprookjesboek is geschreven en geïllustreerd door de twee ontwerpers. Naast het kinderboek hebben Victor & Rolf een kerstcollectie gemaakt die sinds afgelopen woensdag in de winkels ligt.

Ook de etalages van het warenhuis waren voor even in handen van de creatievelingen. De designers kwamen met etalages op de proppen met sprookjesachtige beelden zoals een levensgrote typemachine die uit zichzelf typt, pop-ups van sprookjesfiguren uit het boek en kamerschermen gemaakt van levensgrote boekenruggen.

"Het designerduo weet altijd verrassende en betoverende concepten neer te zetten", verklaarde de woordvoerder van De Bijenkorf.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen