Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Realityserie Steven Seagal groot succes

Shownieuws

De nieuwe tv-serie met Steven Seagal, 'Steven Seagal Lawman', is succesvol begonnen. De realityserie ging woensdag in première en trok 3,5 miljoen kijkers.

De nieuwe tv-serie met Steven Seagal, 'Steven Seagal Lawman', is succesvol begonnen. De realityserie, waarin Seagal in politiepak boeven vangt, ging woensdag in première en trok 3,5 miljoen kijkers. Het programma was daarmee de hoogste nieuwe binnenkomer van de Amerikaanse zender A&E.

De serie volgt het leven van Seagal en zijn werk bij het politiekorps van Jefferson Parish in Louisiana. Voor veel kijkers is het wellicht een verrassing dat de actiester in het echte leven daadwerkelijk politieagent is. "Ik werk al bijna twintig jaar als agent en bijna niemand heeft er iets van gemerkt", zei hij daar vorig jaar november al over.

"Steven is zowel op het scherm als in het normale leven een held. Hij vecht tegen de misdaad omdat hij iets geeft om onze buurt. Het is zo'n geweldige gewaarwording dat deze enorme ster ook nog eens twintig jaar politieman is geweest", aldus een woordvoerder van A&E.

Steven Seagal is binnenkort ook weer op het witte doek te bewonderen. In 2010 is hij te zien in de actiefilm 'Machete' van Robert Rodriguez.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen