Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Achterwerk J-Lo nog steeds beurs

Shownieuws

Jennifer Lopez heeft nog steeds last van de gevolgen van haar val tijdens de American Music Awards. De zangeres viel anderhalve week geleden op haar achterste.

Jennifer Lopez heeft nog steeds last van de gevolgen van haar val tijdens de American Music Awards. De zangeres viel anderhalve week geleden op haar achterste tijdens een sprong op het podium. Elf dagen later heeft J-Lo nog steeds last van haar kont.

"Ik heb een bot gekneusd", vertelt Lopez volgens People aan talkshowhost Ellen DeGeneres. Lopez kneusde het bot toen ze van de rug van een danser afsprong en ten val kwam. "De rug van de danser was glad van het zweet. Dat hadden we niet voorzien, omdat ze tijdens de repetitie altijd T-shirts droegen", aldus de zangeres.

Kort na het voorval ontkende La Lopez het incident nog, volgens de popster hoorde haar val bij de act. "Het gebeurde zo snel", vertelt ze later. "Ik stond weer op en dacht alleen maar: ik moet binnen de maat blijven. Ik moest een solo dansen en had geen tijd om erover na te denken."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen