Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tom Brady houdt geslacht baby geheim

Shownieuws

Tom Brady houdt het geslacht van zijn aanstaande kind nog even geheim. Zelfs zijn vrouw Gisele Bündchen weet niet of ze een zoon of een dochter krijgt.

Tom Brady houdt het geslacht van zijn aanstaande kind nog even geheim. Zelfs voor zijn vrouw Gisele Bündchen is het nog niet duidelijk of het paar binnenkort een zoon of een dochter krijgt.

"Ik ben de enige die het weet", vertelde Brady woensdag volgens het tijdschrift People aan een Amerikaans radiostation. "Ik wilde het weten en Gisele niet. Voor haar is het nog een verrassing." De 32-jarige American football-speler is dolblij in zijn rol als geheimhouder. "Het geeft een goed gevoel om iets te weten dat niemand anders weet. Mijn vader vroeg het, maar ik heb het hem niet gezegd", vertelde hij trots.

Of de babykamer blauw of roze wordt, verraadde Brady evenmin. "Er is nog geen verf", grapte hij. De sporter en het Braziliaanse topmodel Bündchen verwachten hun eerste kindje in december. Brady heeft al een 2-jarig zoontje uit een vorige relatie.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen