Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Wolter Kroes wil Gordon in de zak van Sint

Shownieuws

Het heerlijk avondje staat weer voor de deur en ook de BN'ers bereiden zich voor. De sterren vieren het feest uitbundig met huursinterklazen en surprises.

Het heerlijk avondje staat weer voor de deur en ook bekend Nederland bereidt zich voor. De sterren vieren het Hollandse Sinterklaasfeest uitbundig met surprises tot en met huursinterklazen. Ook wordt er heftig gediscussieerd wie Sinterklaas dit jaar in de zak meeneemt naar Madrid.

Actrice Sanne Vogel geeft een pepernotenfeestje voor haar vrienden, terwijl haar collega Eva van der Gucht zich waagt aan het dobbelspel. Stylist Maik de Boer maakt het liefst vieze surprises en Fiona Hering viert het Sinterklaasfeest bij voorkeur met pepernoten en 'lekker veel drank'. De creatieve kant laat ze liever aan anderen over. "Ik denk dat we een Sinterklaas inhuren", vertelt de modejournaliste.

Maar het Sinterklaasfeest kent ook een duistere kant. In showbizzland wordt heftig gespeculeerd over wie er in de zak van Sinterklaas mee naar Madrid moet. Patricia Paay heeft zo haar voorkeuren. "Nou, wie denk je?", vraagt ze lachend. "Een zak in een zak." Of de 60-jarige presentatrice, die volgende week in de Playboy staat, op haar ex-man Adam Curry doelt, laat ze in het midden.

Wolter Kroes voorziet een ander slachtoffer. "Ik denk dat Gordon het heel lekker vindt om in de zak van zwarte piet met alle zwarte pieten mee te mogen", aldus de volkszanger tegen Novum Nieuws.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen