Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gordon Brown verwart Witherspoon met Zellweger

Shownieuws

De Britse premier Gordon Brown heeft woensdag een flinke flater geslagen. Hij zag Reese Witherspoon aan voor Renee Zellweger, meldt de Britse Daily Mail.

Gordon Brown heeft woensdag een flinke flater geslagen. Hij zag Reese Witherspoon aan voor Renee Zellweger. Toen hij op de hoogte was gesteld van de blunder, maakte de Britse premier zijn verontschuldigingen.

De actrice was aanwezig in het Lagerhuis om haar campagne tegen huiselijk geweld te lanceren. "Ik heb zoveel mensen gezien die in stilte leden of die zich schaamden. Het is geen probleem dat alleen mensen uit een bepaalde klasse of etniciteit treft", sprak Witherspoon op de conferentie over huiselijk geweld volgens de Britse Daily Mail.

Na afloop van haar speech bedankt Brown Witherspoon voor haar inzet. Abusievelijk noemde hij haar echter 'Renee', refererend naar actrice Renee Zellweger. Hij complimenteerde haar tevens met een gevoelige toespraak vorig jaar tijdens de begrafenis van filmregisseur Anthony Minghella. Dat betrof een toespraak van Zellweger. Wat Witherspoon van het foutje van de premier vindt, is niet bekend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen