Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Aanklager Debbie Rowe in elkaar geslagen

Shownieuws

De aanklager van Debbie Rowe zegt te zijn aangevallen door drie mannen. De onbekenden bedreigden de paparazzo en riepen: "Laat Debbie met rust!"

De aanklager van Debbie Rowe zegt te zijn aangevallen door drie mannen. De onbekenden zouden paparazzo Ed Frommer met een knuppel hebben bedreigd. Daarbij riepen ze volgens hem: "Laat Debbie met rust!" Volgens Frommer ging het om boze Michael Jackson-fans.

De fotograaf spande een zaak tegen de ex-vrouw van de overleden Michael Jackson aan omdat zij leugens over hem tegen de politie zou hebben verteld. Rowe beschuldigde Frommer er van dat hij haar heeft gekrabd en geslagen. Frommer eist nu 7500 dollar voor de 'valse uitlatingen'. Hij denkt overigens niet dat Rowe achter de geplande aanval zit, meldt TMZ.

Jacksons ex en de fotograaf liepen elkaar in juli tegen het lijf. Rowe werd belaagd door paparazzi die zich afvroegen of ze de voogdij over haar kinderen op ging eisen nadat Jackson overleden was. Rowe haalde uit naar een fotograaf en riep: "Ben je klaar voor een schop onder je kont?"

"Op de beelden is te zien dat ik haar gezicht niet heb aangeraakt", aldus Frommer. Volgens de fotograaf kan hij door zijn aangetaste imago nauwelijks nog werk krijgen. Rowe trouwde in november 1996 met haar idool Michael Jackson. Samen kregen ze Prince Michael en dochter Paris. Het huwelijk strandde in 1999.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen