Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Axl Rose geeft paparazzi de schuld van vechtpartij

Shownieuws

Guns N' Roses-frontman Axl Rose deelde donderdag rake klappen uit aan een paparazzo. Volgens een woordvoerder waren de fotografen 'onbezonnen' en 'losbandig'.

Guns N' Roses-frontman Axl Rose deelde donderdag rake klappen uit aan een paparazzo. De rocker ontplofte van woede op het vliegveld van Los Angeles. In een verklaring op de MySpacepagina van de band legt Rose de schuld bij de fotografen. Volgens een woordvoerder van de 47-jarige rocker waren de paparazzi 'onbezonnen' en 'losbandig'.

Het handgemeen ontstond toen Rose en een onbekende vrouw naar hun vliegtuig wandelden. Het stel werd opgemerkt door een aantal fotografen, die een kiekje wilden schieten. Op een filmpje dat entertainmentwebsite TMZ plaatste is te horen hoe Rose een paparazzo bedreigt. "Als je haar nog een keer aanraakt, breek ik je nek!", roept de rocker. Vervolgens ontstaat een kleine vechtpartij.

Via de site van de band geeft een woordvoerder van Rose uitleg over het incident. "Rose werd benaderd door een aantal onbezonnen en losbandige fotografen. Zij bejegenden Rose en een aantal vrouwelijke reisgenoten agressief." Ook maakt de zegsman duidelijk dat de Guns N' Roses-frontman niet gewond raakte bij het opstootje en dat hij gewoon op tijd in het vliegtuig zat. Rose vloog naar Azië, waar hij de komende week optreedt met zijn band.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen