Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nachtclub Jay-Z voor de rechter gesleept

Shownieuws

Een vechtpartij bij een club van rapper Jay-Z krijgt een staartje. Een van de slachtoffers heeft de discotheek in Atlantic City aangeklaagd.

Een vechtpartij bij een club van rapper Jay-Z krijgt een staartje. Een van de slachtoffers heeft de discotheek in Atlantic City aangeklaagd. De man zegt dat hij rake klappen kreeg van de uitsmijters.

"Deze zogenaamde uitsmijters zullen tegenover een rechter moeten verantwoorden waarom ze mijn cliënt schopten terwijl hij op de grond lag", vertelt de advocaat van het slachtoffer aan entertainmentwebsite TMZ. De raadsman beweert dat zijn cliënt geduwd werd toen hij weg wilde rennen.

Niet alleen de uitsmijters, maar ook Jay-Z's club wordt voor de rechter gesleept. "The 40/40 Club moet uitleggen waarom ze dit soort mensen in dienst nemen", zegt de advocaat. Het slachtoffer beweert dat hij serieuze verwondingen overhield aan de vechtpartij. Ook zou hij blijvend letsel hebben opgelopen.

De vechtpartij vond eind november plaats. Drie bezoekers van de club werden hardhandig buiten gezet. Daar werden ze geslagen en geschopt door uitmijters van The 40/40 Club. Het incident werd vastgelegd door een omstander. De twee andere slachtoffers overwegen volgens TMZ om ook naar de rechter te stappen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen