Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nog geen babykamer in huize Van Dijk

Shownieuws

De zwangere Wendy van Dijk heeft het zo druk, dat ze nog geen tijd heeft gehad voor de babykamer. "Als het wat rustiger wordt, ga ik me daar op focussen."

De zwangere Wendy van Dijk is nog druk aan het werk. De presentatrice heeft het zo druk dat ze nog helemaal geen tijd heeft gehad voor de babykamer. "Als het straks wat rustiger wordt, ga ik me daar lekker op focussen", zei Van Dijk vrijdag in RTL Boulevard.

Wanneer de zo'n zes maanden zwangere Wendy wel tijd heeft voor de babykamer is nog maar de vraag. "Eind januari gaan de X Factor-kandidaten het theater in. Ik wil daar heel graag bij zijn, maar geloof niet dat het mag." Dit weekeinde gaat Wendy voorlopig voor het laatst aan de slag voor X Factor, tijdens de liveshows keert ze weer terug. De presentatrice is dan al bevallen.

Hoe Wendy het harde werken volhoudt, is ook voor haar een beetje een raadsel. "Ik denk nog steeds dat ik 28 ben. Na een paar zware dagen snap ik dan niet waarom ik zo moe ben", zei ze lachend. "Maar het is toch echt anders. Ik merk wel dat ik 38 ben." De blondine legt uit dat ze naar haar lichaam moet luisteren. "Het is heel vreemd, ik ben gewend om maar door te blijven gaan."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen