Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Naakte Paay vliegt de winkels uit

Shownieuws

De Playboy met de naaktfoto's van Patricia Paay vliegt de winkels uit. Hoofdredacteur Jan Heemskerk noemt de eerste signalen 'goed' en gaat uit van een record.

Nederland is zeer benieuwd naar het lichaam van Patricia Paay. Het decembernummer van de Playboy, met daarin de naaktfoto's van de 60-jarige Paay, lijkt de winkels uit te vliegen.

"De eerste signalen zijn goed", zei Playboy-hoofdredacteur Jan Heemskerk vrijdag in RTL Boulevard. "We horen verhalen over voorraden die binnen anderhalf uur uitverkocht zijn." Volgens de baas van het mannenblad wordt het decembernummer, dat sinds donderdag in de winkels ligt, het best verkopende nummer van het jaar. "Zonder twijfel."

Mogelijk breken de pikante kiekjes van Patricia nog een record. Heemskerk schat in dat Patricia's Playboy wel eens de best verkopende van de afgelopen tien jaar kan worden. Het verkoopsucces komt ook La Paay ten goede, Patricia krijgt per verkocht nummer een bepaald bedrag. Hoeveel dat is, wil Heemskerk niet onthullen, maar hij noemt het 'voldoende'. "Als alles zo gaat zoals we nu voorzien kan Patricia het nog wel even uitzingen tot de scheiding is uitgesproken."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen