Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Drie nieuwe Gooische meiden laten leven vastleggen

Shownieuws

Renee, Stephanie en Nathalie zijn de drie nieuwe Gooische meisjes. De dames gaan Pauline, Bo en Leslie versterken in de real life soap Echte Gooische Meisjes.

Renee, Stephanie en Nathalie zijn de drie nieuwe Gooische meisjes. De dames gaan Pauline, Bo en Leslie versterken in de real life soap Echte Gooische Meisjes. De Miljonair Fair was donderdagavond de vuurdoop voor de drie nieuwe meiden. "Dit is onze eerste echte glamouravond", glundert Renee voor de camera van Novum Nieuws.

Vraag is natuurlijk hoe je een nieuw Gooisch meisje wordt. Renee legt uit dat zij en Nathalie collega's waren. "En het Gooi is toch een groot reservaat, dus iedereen kent elkaar wel een beetje", voegt de nieuwe realityster er zonder blikken of blozen aan toe.

De blondine moet wel bekennen dat ze haar nieuwe collega Stephanie eigenlijk niet kent. "Ik had haar nog nooit eerder gezien, ik kende haar alleen van naam." Wanneer het lief en leed van de nieuwe meiden op televisie te zien is, is nog niet helemaal duidelijk. De meiden zelf houden het op maart.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen