Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Krenterige' Spelling schikt met ex-huishoudster

Shownieuws

Candy Spelling heeft een schikking getroffen met haar voormalige huishoudster. De vrouw sleepte Spelling voor de rechter omdat ze krenterig zou zijn.

Candy Spelling heeft een schikking getroffen met haar voormalige huishoudster. Dat meldde de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ dinsdag. De huishoudster had de moeder van Tori Spelling voor de rechter gesleept vanwege een ruzie over pauzes. Nog onbekend is met welk bedrag Spelling over de brug moest komen.

De vrouw beweert dat de weduwe van tv-producent Aaron Spelling krenterig was toen zij werkte in de villa in Beverly Hills. Spelling zou haar werkster opgedragen hebben uit te klokken als ze er even tussenuit ging, waardoor haar pauzes niet betaald werden.

Aaron Spelling, de man achter hitseries als Dynasty, Charlie's Angels en Beverly Hills 90210, stierf in 2006. Zijn vermogen werd geschat op ruim 375 miljoen euro. De 63-jarige Candy zette de villa waar zij met Aaron woonde in maart te koop voor 113 miljoen euro.

Het huis, met een oppervlakte van ruim 5200 vierkante meter, bevat onder meer een bowlingbaan, kapsalon en drie kamers waar cadeaus worden ingepakt. Eentje voor doorsnee cadeautjes, een kamer uitsluitend voor kerst- en paascadeaus en een kamer met een inpakmachine.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen