Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Marjolein Keuning alleen naakt voor grof geld

Shownieuws

GTST-actrice Marjolein Keuning wil best naakt poseren, maar dan wil ze grof geld voor de kiekjes. "75 duizend gulden, dat vind ik echt te weinig."

GTST-actrice Marjolein Keuning wil best naakt poseren, maar dan wil ze er wel grof geld aan verdienen. "Ik heb ooit eens iets gehoord over 75 duizend gulden, dat vind ik echt te weinig", zegt de 47-jarige tegen weekblad Grazia.

"Ik heb altijd gezegd dat ze me niet kunnen betalen", zegt Keuning over een Playboyshoot. "Als ik het ooit doe, dan weet je dat ik er ontzettend veel geld voor krijg." Of het mannenblad zit te wachten op pikante kiekjes van de actrice is nog maar de vraag.

Vier jaar geleden verscheen een naaktfilmpje van de actrice op internet. De beelden waren afkomstig uit niet uitgezonden fragmenten van het Avro-programma Villa Borghese. De omroep zette de opnamen uit 1992 per ongeluk bij het grof vuil.

Schamen voor het oude filmpje doet Keuning zich niet. "Dat interesseert me geen bal, ik ben ook naakt op tv geweest." Dat De Telegraaf een shot afdrukte, vindt de actrice vervelender. "Het was heel irritant dat zij dat als nieuws brachten en heel Nederland mijn lichaam naakt zag, terwijl ik er niks voor betaald kreeg. Dat vond ik vals."

Keuning was in de jaren negentig voor het eerst op televisie te zien. Ze speelde een gevangene in de serie Vrouwenvleugel. Later stapte ze over naar de soap Onderweg Naar Morgen. Sinds oktober vorig jaar speelt Keuning Maxime Sanders in Goede Tijden, Slechte Tijden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen